Kumaha Ngaleutikan Pori Tampa Kudu Ngaruksak Kulit

Liang anu sabenerna diperlukeun ngaleupaskeun kesang jeung minyak dina kulit beungeut. Dina kulit cageur, liang moal jadi kitu. Teu kawas liang anu ku mata taranjang bisa ngungkaban deui.

<>Pori nu Sigana hébat, utamana dina raray, nuju sangkan urang kirang yakin hususna keur awéwé. Aya sababaraha cara pikeun ngaleutikan pori nu bisa diusahakeun betah dina urutan kasampak kulitna leuwih geulis sacara alami.

Pambersih Alami

Mun mungkin, make beberesih alam salaku cara pikeun ngaleutikan pori kulit aman. Kudu ati kalawan kimia dina rupa-rupa produk pambersih raray sabenerna bisa nyieun kulit beuki garing. Komo aroma tina busa beberesih sarta bisa ngabalukarkeun radang kulit.

Saterusna, ngumbah beungeut anjeun kalawan cai haneut, teu cai panas. Tungtungna, tegalan disadap beungeutna sareng anduk lemes. Rub anduk sabenerna tiasa ngaruksak kulit, utamana dina kulit sensitip. Rengse ku ngagunakeun pelembab pikeun nyegah kagaringan kulit, kitu ogé ngaleutikan pori.

Pengelupas Kulit

Exfoliant mangrupakeun produk pengelupas sél kulit maot tina kulit beungeut na minyak anu bakiak pori Anjeun. Hiji mangrupakeun scrub exfoliating alam dijieun tina adun tina alam teh héjo, madu, jeung gula. produk pengelupas séjén dina bentuk krim, jeli, sarta pambersih kulit nu dilengkepan butiran leutik mun mengelupas kulit oge bisa dibeuli mandiri. Tuturkeun parentah produsén urang ditandaan dina produk Anjeun pake. Ulah poho pikeun mungkas perlakuan ku cara ngagunakeun pelembab.

Topeng Taneuh Liat

Larapkeun masker liat sanggeus beberesih raray. Coba panawaran mimiti di wewengkon diwatesan ningali réaksina. Lamun teu aya réaksi ngarugikeun, neruskeun dilarapkeun ka sakabéh beungeut. Fokus dina pori muncul leuwih gede. Hayu nangtung salila sahenteuna 15 menit atawa salami waktu nu tartera dina kamasan. Ngumbah beungeut anjeun kalawan cai haneut sarta garingkeun ku anduk dina raray.

Masker maénkeun peran minangka salah sahiji cara pikeun ngaleutikan pori dipiceun pangotor ti pori jeung ngurangan peradangan kulit, nyieun liang némbongan leutik. Salian masker liat, Anjeun ogé bisa migunakeun topeng alam nu dijieun tina yoghurt.

Nyamur liang kalawan makeup

Sanggeus beberesih, olesan raray sareng moisturizer pikeun nyegah resiko tina iritasi jeung peradangan nu ngakibatkeun pori muncul leuwih gede. Larapkeun moisturizer nurutkeun warna kulit. Paké concealer mun kamuflase liang hadé. Pastikeun pikeun ngabersihan makeup anjeun di tungtungna supados makeup teu bakiak pori picilakaeun.

Cara Sejenna Pikeun Ngaleutikan Pori

Salian maké bahan nu dilarapkeun ka raray sakumaha ditétélakeun di luhur, cara séjén di handap nu bisa Anjeun pigawé pikeun ngarojong usaha tina pori raray.

  • Ngumbah beungeut anjeun kalawan cai tiis sanggeus rinsing kalawan cai haneut.
  • Konsumsi cai cukup kitu éta kulit teu garing.
  • Wates nganggo remover blackhead sabab bisa ngabalukarkeun liang enlarged.
  • Ulah rubbing scrub teuing mindeng.
  • Paké sunscreen unggal dinten kalayan sahenteuna SPF 30.
  • Kaleuleuwihan paparan panonpoé ngajadikeun kulit janten langkung picilakaeun terjal jeung ngajadikeun pori muncul leuwih gede. Sajaba ti éta, ngagem topi jeung kacamata nalika kagiatan di luar imah.
  • Selektif milih produk perawatan kulit. Saloba mungkin milih produk dilabélan noncomedogenic anu hartosna eta moal bakiak liang. Produk anu ngandung lavender atanapi Rosemary bisa ngurangan enlargement tina liang. Bari produk anu ngandung magnesium sarta séng bisa ngabantu ngabersihan pori sarta tetep kasaimbangan minyak tina kulit.
  • Disiplin tetep kulit beresih. Ngabersihan kulit rutin bisa mantuan nyegah pori clogged ti mahluk deposit minyak ditutup. Ogé nganggo exfoliate produk sahenteuna 2-3 minggu.
  • Dahar loba pangan damang, kawas kabiasaan snack chip, permen, cookies anu luhur di gajih bisa ningkatkeun resiko tina pori clogged. Gantina, meakeun beuki bungbuahan sarta sayuran.
  • Ngumbah leungeun saméméh meresihan sarta nerapkeun bahan mana wae dina raray.
  • Upami Anjeun gaduh anggaran cukup, dermatologist bisa nyadiakeun cara pikeun ngaleutikan liang kalawan dermabrasion mikro ngaleupaskeun lapisan kulit maot.

Tapi lamun henteu, fokus dina hambalan kahiji dina nganut hiji gaya hirup cageur bakal ngabantu ngaleutikan pori.

posted by : ahlinyaterapikanker.com

Kumaha Ngaleutikan Pori Tampa Kudu Ngaruksak Kulit

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *